Innen oda… Kell egy futár!

Örömmel tölt el, hogy a FogorvosokLapja.hu regisztrált tagjai számára egy újabb aktuális témát állíthatunk fókuszba, melyet a hozzánk érkezett vélemények és visszajelzések alapján komoly érdeklődés övez… A futárszolgáltatás így vagy úgy, de mindenképp része szokott lenni egy rendelő életének, ha csomagot küld vagy vár (vissza), és nem feltétlenül a postára hagyatkozva teszi ezt. Cikksorozatot indítunk néhány olyan kérdés körüljárására, ami választ ad a mit, miért, mikor, hogyan, stb. kérdésekre a futárokkal kapcsolatban törekedve az értékesség kihangsúlyozására.

Futárt hívhatunk, ha csomagszállítással kapcsolatban merülő fel igényünk, melyet gyorsan, pontosan és megbízhatóan kívánunk kielégíttetni. Legyen az például fogászati küldemény, kis terjedelmű, sürgős és abszolút megbízhatóságot igénylő megrendelések teljesítéséről van szó, melyeknél a magas színvonalú szolgáltatás cél és érdek is egyaránt. Kerékpárral, motorral, autóval vagy repülővel…

buy cheapest viagra

a csomag mérete, sürgőssége és a távolság alapján lehet az igényekre szabni a szolgáltató megválasztását.

A futár a közlekedés gyors szereplője, akinek az idő drága, amit vállal (elsősorban a jogi személy, akié a felelősség), ahhoz tartja magát. Egy alvállalkozóról van szó ugyan, mégis a mindennapi sikeres működést nagyban befolyásolja a futár munkája is. Pontossága, tervezhetősége, rugalmassága akkor érezhető igazán, ha a páciens éppen „bezsibbad” addigra, amikor a futár megérkezik a csomaggal, aminek tartalmát a fogorvos a helyére teszi, és a „vevő” elégedetten, időben távozik. Írhattam volna negatív példát is (késés, csomagsérülés, stb.), de azt gondolom, a FogorvosokLapja.hu olvasói tudatosan döntenek, és a legjobb szolgáltatókkal működnek együtt igényeik kielégítésére. És ez azt is jelenti, hogy ha akár elő is fordul valami kellemetlenség a fent zárójelben említettek közül, azokat partneri viszonyban megfelelő felelősségbiztosítással gond nélkül kezelni lehet.

Praxismenedzsment tapasztalataink alapján leszögezhetjük, hogy akkor működik jól a folyamatos és hosszú távú együttműködés, ha a futárt partnerként kezeli a megrendelő, bevonva például a fogorvos és fogtechnikus közötti kapcsolattartásba, tudatosítva a munkafolyamatban elfoglalt szerepét, értékét és fontosságát, a tevékenységeket a szolgáltatása előtt és után (a tervezhetőség biztosítása végett). Ha már a tervezhetőségről van szó, érdemes számolni az időre hívás, időre kézbesítés és a csomagok biztonságos (trezorban a futárszolgálat telephelyén) tárolásának lehetőségével is.

Véleményünk szerint tehát a megfelelő partner kiválasztásához érdemes mérlegelni a következő szempontokat: megbízhatóság, eredményesség, felelősségvállalás, egyedi értékek.
Mutatunk egy megoldást a csomagszállítással kapcsolatos igények kielégítésére:

Megbízhatóság:
A Pikk-Pakk 2000 Futárszolgálat 10 éve alakult Budapesten, a csomagszállításban felmerülő igények gyors, pontos és megbízható kielégítésére. A megrendeléseket magas színvonalon, és az igényekhez igazodva éjjel-nappal teljesítik. A folyamatosan bővülő állomány jelenleg 35 kerékpárosból és 4 autós munkatársból áll, akik egyre gyorsabban állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Eredményesség:
A Pikk-Pakk 2000 Futárszolgálat 10 év alatt közel 500.000 fuvart teljesített hibátlanul, 96%-ban 40 percen, illetve 1 órán belül.

Felelősségvállalás:
A Pikk-Pakk 2000 Futárszolgálat által szállított küldeményeket az Allianz Hungária biztosítja a konkurenciához képest 4x nagyobb összeghatárig, azaz 2.000.000 Ft-ig.

Egyedi értékek:
– Saját iroda, vezetékes szám -> stabilitás és megtalálhatóság
– Saját szerver, 5 év helyet „örök” archiválás -> titoktartás és adatbiztonság
– Saját tulajdonú eszközök (URH készülékek, futárzsákok), válogatott futárok -> biztonság és kármentesség
– Nincs kiállási/felvételi idő, budapesti megrendelés esetén 1 órán (vagy 40 percen) belül megérkezik a küldemény, amennyiben a teljesíthetőség 100% -> az ügyfél elégedettsége az elsődleges szempont
– Folyamatos kommunikáció, elsőként bevezetett digitális számlázás és futár nyomkövető rendszer -> innováció, dinamikus fejlődés

Ön dönt.
Ha érdemesnek találja a Pikk-Pakk 2000 Futárszolgálatot arra, hogy próbára tegye a szolgáltatást, és elégedetten dől majd hátra, akkor a FogorvosokLapja.hu oldalra hivatkozva 10% kedvezmény jár Önnek szerződéskötés esetén.

Forrás: http://fogorvosoklapja.hu/cikkek/innen-oda…-kell-egy-futar

2010. július 22. Hírek

Budapest Gyorsfutár harmadik körzet

Biciklis futár, gyorsan, pikk-pakk! Hívjon most!

06/1 321 9001



Minden jog fenntartva! - Pikk-Pakk 2000 Futárszolgálat Kft. 2010

Powered by Wordpress Webdesign: ZINA DESIGN